SydLexia.com Forum Index
"Stay awhile. Stay... FOREVER!"

  [Edit Profile]  [Search]  [Memberlist]  [Usergroups]  [FAQ]  [Register]
[Who's Online]  [Log in to check your private messages]  [Log in]
This website needs a new host.


Reply to topic
Author Message
Fernin
Title: Comic Author
Joined: Dec 12 2008
PostPosted: Jan 15 2013 12:06 pm Reply with quote Back to top

It seems like double posting has been happening a /lot/ more often lately, to almost everyone. You can see it twice here and to Atma here, before he deleted the extra one.



 
View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteAIM Address
Atma
Title: Dragoon
Joined: Apr 29 2010
Location: Cincinnati, OH
PostPosted: Jan 15 2013 04:12 pm Reply with quote Back to top

Shucks, Busted.

I thought I deleted the double before anyone caught it :p


"I play Jenga on the first date so bitches know my pullout game is strong."
 
View user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM AddressYahoo MessengerMSN Messenger
Drew Linky
Wizard
Joined: Jun 12 2009
PostPosted: Jan 15 2013 05:57 pm Reply with quote Back to top

Certain times of the day, there is definitely a loading issue. Right now it's fine, but in the evening or late at night it can take several minutes just to load the main page, and longer for individual threads.


https://discord.gg/homestuck is where you can find me literally 99% of the time. Stop on by if you feel like it, we're a nice crowd.
 
View user's profileSend private messageSend e-mail
@om*d
Title: Dorakyura
Joined: Jul 10 2010
Location: Castlevania
PostPosted: Jan 15 2013 11:44 pm Reply with quote Back to top

Fernin wrote:
It seems like double posting has been happening a /lot/ more often lately, to almost everyone. You can see it twice here and to Atma here, before he deleted the extra one.

I triple posted the other day. I also did not hit the post button more than once when I did it, which made it sort of weird.


Image
 
View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
DarknessDeku
Title: Deku Scrub
Joined: Dec 08 2007
Location: Indiana
PostPosted: Jan 16 2013 12:11 am Reply with quote Back to top

I just got a bunch of SQL errors.


i'll_bite_your_ear wrote:
DarknessDeku is already assimilated by the bots.
He knows your algorithm.

 
View user's profileSend private message
Skinr
Title: Minituae Guru
Joined: Jul 17 2010
Location: Elsinore
PostPosted: Jan 16 2013 11:59 am Reply with quote Back to top

Yesterday the forums weren't working at all for me; wish I'd screencapped it. Everything else on the site worked, but the page for the forums had a bunch of gobbledygook about SQL errors, and this link: http://www.sydlexia.com/forums/function.mysql-connect

Obviously, that page doesn't exist, so either that type of SQL error page has a system for automatically providing links (that failed in this case), or something else was going on.



 
View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
Blackout
Title: Captain Oblivious
Joined: Sep 01 2007
Location: That Rainy State
PostPosted: Jan 17 2013 02:59 am Reply with quote Back to top

Eh it works OK for me, I've had it hang \ freeze with preview or post, but nothing super bad, mild annoyance.

I bet whatever is wrong would be more noticeable if there was more activity here, as it is I post every few days and check a few days later, not really busy enough to post and check replies multiple times a day, so whatever it is doesn't seem that noticeable to me at least.



 
View user's profileSend private messageAIM AddressYahoo MessengerMSN Messenger
The Opponent
Title: Forum Battle WINNER
Joined: Feb 24 2010
Location: The Danger Zone
PostPosted: Jan 17 2013 07:14 pm Reply with quote Back to top

I usually have problems editing posts.


I'm not a bad enough dude, but I am an edgy little shit. I'll do what I can.
 
View user's profileSend private messageVisit poster's website
slapolakinkaido
Title: Illegitimate Son of God
Joined: Jul 14 2009
PostPosted: Jan 28 2013 01:15 am Reply with quote Back to top

I agree, some of these pages take a lot longer to load these days. I know it's not just my computer. Most other sites do fine. Also some posts will take forever to be submitted and displayed.


 photo 8cb3b4e6-805e-401d-a548-eeafdbe1a8ac_zps371d3bd5.jpg
 
View user's profileSend private message
Cattivo
Joined: Apr 14 2006
Location: Lake Michigan
PostPosted: Jan 30 2013 12:01 pm Reply with quote Back to top

It's reeeeeeeally slow today, and I'm getting 504 gateway time out errors...
View user's profileSend private message
JoshWoodzy
Joined: May 22 2008
Location: Goshen, VA
PostPosted: Jan 30 2013 06:32 pm Reply with quote Back to top

Yeah, this is getting silly. I can load my email, check Facebook, and even scroll through Cracked just waiting for a message to post.


Image
 
View user's profileSend private messageAIM Address
@om*d
Title: Dorakyura
Joined: Jul 10 2010
Location: Castlevania
PostPosted: Jan 30 2013 07:26 pm Reply with quote Back to top

Might as well add to the chorus of voices saying it seems to be getting worse.


Or maybe it is supposed to be all messed up, to make us nostalgic about the internet of old.


Image
 
View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
Cameron
Title: :O � O:
Joined: Feb 01 2008
Location: St. Louis, MO
PostPosted: Jan 31 2013 10:24 am Reply with quote Back to top

I know chiming in about this is redundant, but it's gotten to the point where threads and pages just flat-out won't load, even after refreshes and whatnot. Thoughts, Syd?


Image
 
View user's profileSend private message
DarknessDeku
Title: Deku Scrub
Joined: Dec 08 2007
Location: Indiana
PostPosted: Jan 31 2013 11:48 am Reply with quote Back to top

Syd has been posting on the forum recently and is conviently ignoring this thread.

Anyway, the forum has recently been giving me nothing but 504 errors and long load times.


i'll_bite_your_ear wrote:
DarknessDeku is already assimilated by the bots.
He knows your algorithm.

 
View user's profileSend private message
Beach Bum
Joined: Dec 08 2010
Location: At the pants party.
PostPosted: Jan 31 2013 03:20 pm Reply with quote Back to top

Just got my first 504 error on the site while trying to make a post. At least the post went through. Let's see if it does it to this post.

Edit: Nope actually went fairly quickly.
View user's profileSend private message
username
Title: owner of a lonely heart
Joined: Jul 06 2007
Location: phoenix, az usa
PostPosted: Feb 01 2013 07:08 pm Reply with quote Back to top

whatever he did, if he did anything, is making the forums load a lot quicker.


Klimbatize wrote:
I'll eat a turkey sandwich while blowing my load

 
View user's profileSend private messageAIM AddressYahoo MessengerMSN Messenger
Valdronius
Moderator
Title: SydLexia COO
Joined: Aug 22 2005
Location: The Great White North
PostPosted: Feb 02 2013 04:58 pm Reply with quote Back to top

Agreed. Everything is moving lickity-split now. This makes me fucking happy.


Klimbatize wrote:
A Hispanic dude living in Arizona knows a lot of Latinas? That's fucking odd.

 
View user's profileSend private messageVisit poster's website
@om*d
Title: Dorakyura
Joined: Jul 10 2010
Location: Castlevania
PostPosted: Feb 02 2013 05:11 pm Reply with quote Back to top

Thanks to whoever worked their magic, as I can actually move around the forums easily now.


Image
 
View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
Beach Bum
Joined: Dec 08 2010
Location: At the pants party.
PostPosted: Feb 02 2013 08:56 pm Reply with quote Back to top

Yeah it definitely has sped up. Actually able to click my bookmark and have it load without a three minute wait.
View user's profileSend private message
HardcoreGamer4Ever
Title: I Am The God Of Awesome
Joined: Jun 28 2010
Location: Your Mom's Vagina!
PostPosted: Feb 25 2013 10:47 am Reply with quote Back to top

Something I noticed is that even if I click "Keep Me Logged In," it always logs me out whenever I get off. It only started doing that recently.


Image

http://happykatana.forumotion.com/

We have forums now!
 
View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
LeshLush
Joined: Oct 19 2009
Location: Nashville, TN
PostPosted: Feb 25 2013 01:10 pm Reply with quote Back to top

Logan wrote:
Something I noticed is that even if I click "Keep Me Logged In," it always logs me out whenever I get off. It only started doing that recently.

That's sounds more like a problem on your browser's end.
View user's profileSend private message
Cattivo
Joined: Apr 14 2006
Location: Lake Michigan
PostPosted: Feb 25 2013 03:04 pm Reply with quote Back to top

Firefox gives me log in issues. It typically requires me to log in twice, wiping out the marking of new posts for me. So, I have to start a post, sign in, then cancel and go to the index for the new posts to be marked correctly.

I should probably just allow myself to stay logged in like I used to, but I just log in and out whenever I come here now. No good reason why...
View user's profileSend private message
HardcoreGamer4Ever
Title: I Am The God Of Awesome
Joined: Jun 28 2010
Location: Your Mom's Vagina!
PostPosted: Feb 25 2013 03:18 pm Reply with quote Back to top

LeshLush wrote:
Logan wrote:
Something I noticed is that even if I click "Keep Me Logged In," it always logs me out whenever I get off. It only started doing that recently.

That's sounds more like a problem on your browser's end.

Now that you mention it, that's probably the case. Internet Explorer is a piece of shit.


Image

http://happykatana.forumotion.com/

We have forums now!
 
View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
Bob Dylan`s Blues
Title: Worlds Strongest Man
Joined: Jun 08 2011
Location: Your nightmares
PostPosted: Mar 21 2013 04:44 pm Reply with quote Back to top

I'm starting to have some serious lag when I post too. Posting from my phone was fine before, but now it seems to be getting worse and worse.
View user's profileSend private message
slapolakinkaido
Title: Illegitimate Son of God
Joined: Jul 14 2009
PostPosted: Mar 23 2013 08:07 pm Reply with quote Back to top

Yeah this site is having some serious speed issues. It seems to take 3 minutes for a posting to take effect.


 photo 8cb3b4e6-805e-401d-a548-eeafdbe1a8ac_zps371d3bd5.jpg
 
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Reply to topic

 
 Jump to: